zondag 31 juli 2011

Een prachtige dag

Gisterenmiddag na de lunch eerst heel veel boodschappen gedaan bij de COOP want die is morgen èn overmorgen dicht. Daarna terug naar het appartement waar het lekker genoeg was om nog een tijdje op het balkon te zitten voordat ik naar de H.Mis van 6 uur ging. Daarna gegeten en vervolgens de koffers uitgepakt en de kasten ingeruimd.
Ten slotte nog wat aan de blog van gisteren gedaan en de fout in de aanhef (30 augustus in plaats van 30 juli) kon ik niet meer verbeteren dus die blijft staan.
Vervolgens naar bed en prima geslapen en vanmorgen zag het er zo uit:
Op het sportveld was er heel veel activiteit en vooral het polsstok hoogspringen dat hierboven te zien is was bijzonder indrukwekkend, ook al ging het wel eens mis!
Na de koffie gingen we wandelen richting campin en zagen we o.a. veel mountainbikers waarbij ook deze heel stoere:
Het bleef mooi weer en na de wandeling aten we onze boterhammen op het balkon op.
Daarna wandelden we nog een tijdje bij het meer en hoewel het veel meer bewolkt was geworden kwam de zon toch ook weer iedere keer te voorschijn zoals hier te zien is:
Voor vandaag laat ik het hierbij en we hopen natuurlijk dat het morgen weer mooi zal zijn.

zaterdag 30 juli 2011

Zaterdag 30 augustus



Gisterenavond vertrokken we met de trein van 17h27 uit Enschede.
Hier is dan een foto van die trein kort voordat hij werkelijk vertrok.
De rit van Utrecht naar Venlo duurde wel lang maar toch waren we maar met ongeveer een kwartier vertraging in Duitsland.
Daar werd alle vertraging weer goed ingehaald: we waren keurig op tijd in Zürich en de trein naar Chur vertrok ook prachtig op tijd om 8h37. Het was wat nevelig met tamelijk laaghangende bewolking maar soms probeerde het zonnetje het toch om er door te komen.
Keurig op tijd waren we in Chur waar de trein van 9h58 naar t.Moritz aan de andere kant van het perron al klaar stond en ook die vertrok keurig op tijd. Hier is die trein te zien kort voor aankomst in Reichenau-Tamins.
Met maar een kwartiertje vertraging waren we in St.Moritz en daar stond al een taxi klaar om ons naar Residenz am See te brengen waar we al om half een aankwamen. Het appartement was nog niet klaar zodat we eerst bij Corvatsch gingen eten. Morgen zal ik dan wel iets vertellen over de rest van deze dag.

vrijdag 29 juli 2011

Inmiddels zijn we (vrijwel) klaar met alle voorbereidingen. De twee opgestuurde koffers zijn in St.Moritz aangekomen en de overblijvende koffer (+ rugzak + fototas) is inmiddels ook ingepakt en over ongeveer 1 1/2 uur verwachten we de taxi om ons naar het station te brengen. Het weerbericht is niet ongunstig en hier is het inmiddels ook droog (maar wel bewolkt) zoals deze foto's, zojuist vanaf het balkon gemaakt, laten zien.


Nu maar afwachten hoe het in St.Moritz is!











donderdag 21 juli 2011



Hier is dan de eerste foto van dit jaar: de koffers zijn klaar voor verzending (en inmiddels al verzonden)



We gaan pas volgende week naar St.Moritz, maar dit is, in afwachting van ons vertrek al vast een eerste mededeling. Foto's komen later.