zondag 7 augustus 2011

Een REGENdag

Vanochtend toen we wakker werden goot het en het is de hele dag niet droog geweest al regende het niet steeds even hard. We maakten nog een wandelingetje naar de bakker (die op zondag van 8 tot 12 uur open is) om iets lekkers te kopen. Daarna dronken we koffie bij Le Piz (binnen) waar we vorig jaar vaak (maar ook niet altijd) op het terras koffie dronken.
Hoe laag de bewolking vanmorgen hing is goed hier te zien:
De sporters trokken zich niet zo erg veel aan van de regen. Er waren er wel minder dan de vorige dagen maar ze bleven hard lopen:
Het is goed te zien hoe nat de gravel baan is.
In de voortuin van "ons huis" zag ik een paar dagen geleden een paar kleine inktzwammetjes die door de regen ineens enorm gegroeid zijn zoals deze:
Op het talud naast de weg naar de achteringang van Residenz am See staan wilde papavers: geel, oranje en rood en die lieten hun kopjes vandaag allemaal hangen: het waren net een soort lampenkapjes met druppels eraan:
Voor vandaag laat ik het hierbij. De berichten voor morgen zijn half-half maar daarna zou het veel beter worden en dat wachten we dus maar af! (overigens heb ik ondanks de regen vandaag toch 24 foto's buiten gemaakt!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten