woensdag 3 augustus 2011

We beginnen vandaag met twee foto's van gisteravond. Een grappige activiteit was hardlopen met een soort parachute achter je aan. Wat hiervan de bedoeling was weten we niet: misschien het leveren van weerstand om daardoor je sterkte op te voeren! Ze liepen eerst met de parachutes slap hangend met de wind mee:
en daarna holden ze tegen de wind in zoals op de tweede foto te zien.
Vanochtend zag het er aardig uit en we besloten de bus te nemen naar station St.Moritz.
We wandelden vanaf het station naar de Schlucht. Het was redelijk weer al hadden we wel een regenbuitje dat gelukkig niet al te lang duurde. Er stonden heel veel bloemen waaronder ook deze blauwe monnikskap
In de Schlucht werden we regelmatig gepasseerd door mountainbikers maar hadden we toch ook een mooi uitzicht.
Aan het eind van de schlucht aten we, voor de eerste keer dit jaar, zittend op een bankje ons meegebrachte brood op en het was heerlijk weer daar.

In de tuin van wat vroeger Cuort heette en bij hotel Rosatsch hoorde thee en koffie gedronken. Toen we daar weggingen zagen we dit uithangbord dus het hotel is er nog steeds. We namen daar de bus die ons al snel weer naar Residenz am See bracht.

Toen we net terug waren in het appartement begon het ècht te onweren met veel regen en veel lawaai. Maar langzamerhand werd dat minder en tenslotte klaarde het vanuit het Westen weer op zoals hier te zien is:

Nu dus maar afwachten wat het morgen wordt: de weerberichten zijn niet helemaal (of helemaal niet?) duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten