donderdag 4 augustus 2011

Het was vandaag de hele dag heel aardig weer: veel zon en veel stapelwolken en lekker van temperatuur. We deden eerst boodschappen bij de COOP en de bakker en dronken daarna koffie op ons eigen balkon waar we nog een tijdje bleven zitten om te kijken naar alle activiteiten op het sportveld. Daarna lunchten we ook op het balkon.
Na opruimen na de lunch gingen we langs het meer wandelen en zaten een tijdje op het terras van de Segelschule om wat te gebruiken en wandelden we daarna weer terug naar het appartement.
Bij het begin van de wandeling om het meer is er een bruggetje over de instroming van de Inn in het meer en daar was een stel kinderen bezig met in de Inn te springen vanaf de brug:
Er is langs het meer van alles te zien zoals op deze foto waarbij je je af kunt vragen wie nu wie uitlaat: Het bleef mooi weer, tamelijk veel zon zoals we zien op de Meierei en de bootjes op het meer al waren er ook veel stapelwolken, ook al zien we die niet op deze foto!
Aan het eind van de wandeling zag ik nog deze fraaie spiegeling van de circustent die naast Residenz am See staat (tot maandag a.s.) in het meer van St Moritz.
En nu hopen we dat het morgen weer mooi weer is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten