vrijdag 5 augustus 2011

Wisselend weer

Toen we vanmorgen opstonden regende het, maar gelukkig werd het na een tijdje droog en klaarde het een beetje op. We besloten na het ontbijt om de bus naar de Schulhausplatz ("het" centrum van St.Moritz) te nemen en een paar boodschappen te gaan doen.
In één van die zaakjes (klein en aan alle drie de kanten tot de nok toe gevuld met van alles en nog wat) hadden ze nog een echt oud kasregister:
maar we vonden daar toch ook wat we nodig hadden.
We liepen daarna naar het plein waar we op een terras koffie dronken. Er stond daar ook moderne kunst onder andere "The Gate" van Bondi:
Bij de ingang vanhote Schweizerhof stonden een paar grappige houten beelden waarvan er hier één te zien is;
We liepen vandaar de hele "Via dal Bagn" af en deden nog wat boodschappen bij de Coop.
Terug in het appartement daar ons brood gegeten en terwijl Mary op het balkon zat te lezen maakte ik een paar foto's van het appartement, eerst onze eettafel:
en daarna van de keuken, gezien vanuit de eetkamer:
Helemaal rechts de huistelefoon (die we nooit gebruiken), dan de koelkast + diepvries, vervolgens de oven (boven) en de vaatwasser (onder) en daarna de aanrecht met helemaal links de keramische plaat (met "touch"bediening) met twee kookplaten.
Nadat we een tijdje in het appartement waren gebleven gingen we nog een stukje wandelen in St.Moritz-Bad waar in een parkje de midgetgolfbaan en 3 jeu de boule banen zijn en van één daarvan is hier een actiefoto:
Vlak daaarbij is hotel Laudinella waar we op het terras capucino en koffie dronken voor we terugwandelden naar het appartement en daar verder bleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten