dinsdag 2 augustus 2011

Weer een prachtige dag

Het begon vandaag hetzelfde als gisteren: laaghangende bewolking! Maar die verdween nog sneller dan gisteren en het bleef de hele dag zonnig en prachtig weer. We gingen eerst met de bus naar de Schulhausplatz (centrum van St.Moritz Dorf) en dronken op het terras van Hauser koffie (onder een parasol!). Daarna begonnen we aan een wandeling over de Via Somplaz richting Champfér en daar heb je allerlei leuke kijkjes zoals dit op het meer van Sint Moritz en de bergen boven Pontresina:
en hierboven een foto van Hotel Waldhaus in een lijstje van dennentakken.
Bij de splitsing van de weg naar Champfér (die wij namen) en de afslag naar Syt.Moritz-Bad en naar het Suvretta Haus was een prachtig bloemperkje met onder andere bovenstaande witte leeuwenbek.
Gezien het tijdstip dat we daar aankwamen leek het een goed idee om in Champfér te lunchen. Hotel Primula (van de vroegere eigenaar van Hotel Engiadina: Caprez) bleek gesloten te zijn i.v.m. een verbouwing, Restaurant Talgo was, inclusief het leuke terras om dezelfde reden dicht, evenals Hotel Restaurant Guarda Lej! Behalve het maken van een foto van het karakteristieke kerkje bleven we niet langer daar en namen de bus naar St.Moritz waar we op het terras van Corvatsch dan toch nog lunchten. Daarna deden we eerst boodschappen bij de Coop en gingen daarna terug naar het appartement waar we, zittend op het balkon, nog keken naar de vele activiteiten op het sportveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten